Joulumerkkikotilasten etätapaaminen

15.5.2021 klo 12

Vuosikokouksessa ja tapaamisessa käytetty Teams-sovelluksen ruutu näkymä.
Vuosikokouksessa ja tapaamisessa käytetty Teams-sovelluksen ruutu näkymä.

Verkossa sähköistä kokousalustaa käyttäen

Koronarajoitusten takia Joulumerkkikotilapset toteuttivat vuosikokouksen ja tapaamispäivän verkossa. 

Kokouksen avauspuheenvuorossa pj. Marttila totesi, että alunperin vuosikokous ja  tapaaminen suunniteltiin pidettäväksi Metson kirjastossa, mutta vielä kolme viikkoa sitten se ei olisi ollut rajoitusten takia mahdollista, joten päädyttiin etätapaamiseen verkossa.

Yli vuosi on eletty koronan kurimuksessa ja se on merkittävästi rajoittanut toimintaamme. Valoa on viimein näkyvissä tunnelin päässä rokotusten edistyessä ja kesän jälkeen voitaneen suunnitella jo lähitapaamisia pidettäväksi.

Vuosikokousvalintoja:
Puheenjohtajana jatkaa Pauli Marttila ja hallituksen muina jäseninä Tiina Tiilikka ja Heli Mattila sekä Jorma huttunen. Varajäseninä jatkavat Kaija-Leena Lindroos, Helena Miettinen, Jaana Lindell ja Eeva Perola.

Toiminnantarkastajiksi valittiin edelleen Mårten Sjöblom ja Sirkka-Liisa Raatikainen ja varatoiminnantarkastajiksi Anneli Niemelä ja Tiina Pyykkö.

Kokouksen jälkeisen lyhyen tauon jälkeen kukin jäsen kertoi oman joulumerkkikoti- sävytteisen elämän tarinansa. Mukana oli myös uusia jäseniä, joten heidän kertomuksensa olivat erityisen kiinnostavia kuulla.

Lopuksi keskusteltiin yleisesti joulumerkkikotien vaikutuksista ja vähän muustakin. Toki esittelyn aikanakin keskustelu virisi toistemme kokemuksia kuunneltaessa. 

pm