Kokous 15.5.2021

Selainasetuksesi estävät kuvien näyttämisen
Vuosikokouksessa ja tapaamisessa käytetty Teams-sovelluksen ruutu näkymä.

Vuosikokous ja tapaamispäivä pidettiin koronan takia etänä sähköistä kokousalustaa hyödyntäen 11 jäsenen kesken.

Kokouksen avauspuheenvuorossa pj. Marttila totesi, että alunperin tapaaminen suunniteltiin pidettäväksi Metson kirjastossa, mutta vielä kolme viikkoa sitten se ei olisi ollut rajoitusten takia mahdollista, joten päädyttiin etätapaamiseen verkossa.

Yli vuosi on eletty koronan kurimuksessa ja se on merkittävästi rajoittanut toimintaamme. Valoa on viimein näkyvissä tunnelin päässä rokotusten edistyessä ja kesän jälkeen voitaneen suunnitella jo lähitapaamisia pidettäväksi.

Vuosikokousvalintoja:
Puheenjohtajana jatkaa Pauli Marttila ja hallituksen muina jäseninä Tiina Tiilikka ja Heli Mattila sekä Jorma Huttunen. Varajäseninä jatkavat Kaija-Leena Lindroos, Helena Miettinen, Jaana Lindell ja Eeva Perola.

Toiminnantarkastajiksi valittiin edelleen Mårten Sjöblom ja Sirkka-Liisa Raatikainen ja varatoiminnantarkastajiksi Anneli Niemelä ja Tiina Pyykkö.

Kokouksen jälkeisen lyhyen tauon jälkeen kukin jäsen kertoi oman joulumerkkikoti- sävytteisen elämän tarinansa. Mukana oli myös uusia jäseniä, joten heidän kertomuksensa olivat erityisen kiinnostavia kuulla.

Lopuksi keskusteltiin yleisesti joulumerkkikotien vaikutuksista ja vähän muustakin. Toki esittelyn aikanakin keskustelu virisi toistemme kokemuksia kuunneltaessa. 

pm