Tampere 14.5.2022

Selainasetuksesi estävät kuvien näyttämisen
Kokouksen jälkeen asetuttiin ryhmäkuvaan.
Selainasetuksesi estävät kuvien näyttämisen
Esittelykierros meneillään. Kukin kertoi oman mielenkiintoisen "elämän tarinansa".
Selainasetuksesi estävät kuvien näyttämisen
Päivän päätteeksi ruokailtiin läheisessä ravintolassa, Gastrup Tuulensuussa.

Vuosikokous ja tapaamispäivä pidettiin pitkästä aikaa live-kokouksena 11 jäsenen kesken.

Kokouksen avauspuheenvuorossa pj. Marttila totesi mm., että koronakurimuksen takia tapaamiset ovat jääneet vähiin viime vuosina. Helsinki-päivä saatiin kuitenkin toteutettua viime syksynä, johon osallistui yli 20 jäsentä ja heidän puolisoitaan.

Nyt Euroopassa eletään sodan aikoja, kun Venäjä hyökkäsi raukkamaisesti Ukrainaan ja jonka seurauksena suomessakin ollaan tekemässä historiallista päätöstä Natosta.

Jäsenmäärä oli suurimmillaan v. 2020 lopussa, 263 ja tällä hetkellä niitä on 250. Jäsenmäärää on vähentänyt sekin, että rekisteristä on eronneitten lisäksi poistettu niitä jäseniä, joilla jäsenmaksu on jäänyt suorittamatta peräkkäisinä vuosina.

Esittelykierros:
Esittelykierroksella jokainen jäsen kertoi omasta joulumerkkikotiajastaan ja sen jälkeisistä elämänvaiheistaan. Esittelyn lomassa keskusteltiin aktiivisesti myös toistemme kokemuksia kuunneltaessa ja pohdittiin melko syvällisesti joulumerkkikotien vaikutusta elämäämme.

Vuosikokousvalintoja:
Puheenjohtajana jatkaa Pauli Marttila ja hallituksen muina jäseninä Tiina Tiilikka ja Heli Mattila sekä Jorma Huttunen. Varajäseninä jatkavat Kaija-Leena Lindroos, Helena Miettinen, Jaana Lindell ja Eeva Perola.

Toiminnantarkastajiksi valittiin edelleen Mårten Sjöblom ja Sirkka-Liisa Raatikainen ja varatoiminnantarkastajiksi Tiina Pyykkö ja Anitta Mäki.

pm